Murielle van Sante
copyright Maarten Heerlien

Muriëlle van Sante

Secretaris

Als geboren en getogen Arnhemse heb ik op een aantal plekken in Nederland gewoond. Na mijn studie Kunstgeschiedenis in Groningen verhuisde ik met mijn partner naar Den Haag waar ik actief werd voor GroenLinks. Sinds de geboorte van onze dochter wonen we in het mooie Voorschoten.

Als ondernemer kijk ik naar mogelijkheden en kansen die Voorschoten aan hen biedt. De leuke brocante- en streekproductenmarkt in de zomermaanden maken mogelijk om je als kleine duurzame ondernemer te presenteren. Ook de Duurzame Ondernemers zijn een goede aanvulling voor het ondernemersklimaat in het dorp. Dat moet zo blijven.

GroenLinks zet zich actief in voor een betere toekomst. Groen, duurzaam en sociaal, voor mens en milieu. De partij gaat de uitdaging aan en komt met concrete voorstellen voor duurzame oplossingen, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. GroenLinks durft een toekomst te schetsen waarin een ander economisch systeem ervoor zorgt dat iedereen een eerlijke kans krijgt en een gezonde leefomgeving heeft. Waar mens en dier gelijkwaardig en in balans met elkaar samenleven. Daar zet ik me voor in.